WFC krijgt steun van WCU-dance

24.12.2011   //   door Raju   //   Actueel  //  Geen reacties

WCU-Dance spreek je uit als : Wee See You Dance… (vertaald : ‘wij zien jou dansen’), World-Children-Unity-Dance betekent : wereld-kinderen-eenheids-dans.

De bedoeling met WCU-Dance is om een soort MOTOR, een KATALYSATOR te zijn om diverse projecten rond straatkinderen overal ter wereld een stimulans en een stevige groeikans te geven. Enkel projecten met Belgische roots natuurlijk, met Belgische bezielers.

Elk jaar zal 1 specifiek project uitgekozen worden, de meest integere en dringende eerst.
Voor het eerste jaar, nu 2010, gaat de keuze naar Indias Orphans vzw, dat we al jaren sponsoren. Afgelopen zaterdag is dit beslist op een vergadering met het bestuur van Indias Orphans vzw. We sponsorden deze organisatie al langer omdat we oprecht geloven in hun filosofie en ideeën, met name : straatkinderen in Pathari, India ter plaatse een warme “thuis” geven.

India’s Orphans kocht onlangs een groot terrein aan, waarop zij kleine gezinswoningen zullen bouwen voor vereniging van straatkinderen met hun nieuwe ouders/begeleiders. Meer info op : www.indiasorphans.eu.

Op zaterdag 19 februari mocht dr. Raju Boedt een cheque van 1100 euro in ontvangst nemen! De danswedstrijd 2010-2011 werd gewonnen door het “Dansateljee” uit Kontich. Tezamen met de peter van WCU-Dance, Jean Bosco Safari, mochten zij de cheque van 1250 euro in ontvangst nemen.

Scholen die wensen deel te nemen aan de danswedstrijd 2010-2011:

http://www.world-children-unity-dance.be/wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *