Steunen

Activiteiten of evenementen

Een evenement of actie organiseren ten voordele van WFC is een concrete steun voor WFC.

Je kan traditioneel een fuif, een dansavond, deelname aan festivals en beurzen, en buffeten organiseren ten voordele van WFC. Ook op een originele manier kan je een bijdrage leveren. Te voet of met de fiets naar je werk gaan en je kilometers laten sponsoren, een liedjesmarathon op poten zetten of je klas laten sponsoren.

Financiële steun

Wellness Foundation for Children (WFC) is een trust die werkzaam is in India. Dit project kunt u financieel steunen door geld over te maken op de rekening van India’s Orphans in België en Nederland. Dankzij uw steun kunnen wij onze doelen realizeren.

U kunt WFC op verschillende manieren financieel ondersteunen:

 • Een eenmalige gift

  U kunt een gift overmaken via een overschrijving op de algemene rekening van India’s Orphans vzw in België of van Stichting India’s Orphans in Nederland.Voor de voorwaarden ivm fiscale aftrekbaarheid:

  Gift

 • Een doorlopende opdracht

  Wanneer u WFC steunt via een doorlopende maandelijkse opdracht, doet u nog meer. U bevestigt uw engagement op lange termijn. Uw steun is niet zomaar eenmalig. Dankzij de talrijke schenkers die WFC op deze manier steunen, kunnen we vele arme kinderen in India een toekomst geven. Als u ons graag op deze manier wilt steunen, geeft u:
  – ofwel rechtstreeks opdracht aan uw bank via home-banking
  – ofwel download u hier een formulier voor een doorlopende betalingsopdracht, die u aan uw bank overhandigt.
  Doorlopende opdracht

 • Sponsor een kind

  Het is onze wens om een 100-tal kinderen in familie verband te laten opgroeien. Het zijn 100 kinderen die van de straat zijn en die zeker zijn dat ze later een job zullen hebben. Ervaring leert dat deze kinderen zich later, als ze een baan hebben, ook inzetten om op hun beurt te engageren voor goede doelen.Dat brengt een grote financiële verantwoordelijkheid met zich mee.Jij kunt ons daarbij helpen!Kies een kind waar jij je over ontfermt en sponsor het een jaar lang. Jij krijgt van het kind jaarlijks een brief en een foto. Zo wordt jij op de hoogte gehouden hoe het met je foster-kind gesteld is.