Onze campus

Na lang proberen zijn we erin geslaagd ons eigen stuk grond te kopen. Dit is een belangrijke mijlpaal in ons realisatieproces van het project. Nu kunnen we namelijk starten met de infrastructuur die ons moet toelaten meer weeskinderen op te vangen. Een nieuwe uitdaging !

Het stuk land van 3000 m2 is gesitueerd op 20 km ten zuidwesten van Haridwar, de beroemde badplaats van de Hindoes aan de Ganges, in de staat Uttarkhand (NW van New Delhi), aan de voet van de Himalaya. Het is 30 minuten rijden in de richting van New Delhi (N 58). Het dorp heet Patri, 4 km van de hoofdweg (N 58).

Google Maps

In januari 2010 ben ik het stuk land gaan bekijken. Het eerste wat opvalt is de stilte en de rust. Als je even tijd neemt om de stilte in je op te nemen, hoor je in de verte wel eens een hond blaffen. Je zou zelfs durven beweren dat je je in de Vlaamse polders waant. Een onmetelijke vlakke landschap, waar rijen bomen en enkele huizen elkaar afwisselen.

De weelderige groene natuur laat je even vergeten dat je je in India bevindt. Zou Jacques Brel hier zijn inspiratie gehaald hebben ? (dr. Raju L. Boedt)

De vlakte van de Ganges, waar het land zich bevindt, is samen met het nijlgebied, de meest vruchtbaarste landbouwgrond ter wereld.

 

September 2012:

Eindelijk is het zover! Velen zagen uit naar het startschot van de bouw in Haridwar. Jarenlange inspanningen worden nu beloond. Wij willen┬áiedereen, die zijn blijven geloven in het project, danken voor hun steun! We gaan met regelmaat foto’s op de website plaatsen. Dit zijn alvast de eerste.

September 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

September 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

December 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

January 2013

 

 

 

 

 

 

 

Rashmi op haar aanstaande verblijfplaats

 

 

 

 

 

 

 

 

June 2013

 

 

 

 

 

 

 

oktober 2013

Bouw 1ste gebouw 11

Bouw 1ste gebouw 13

 

 

 

 

 

 

Inauguration_97Inauguration_1