Wat als jouw kind op straat zou leven ?

 video: www.wybovons.nl

WFC 10 JAAR!

Lieve vrienden,

Exact 10 jaar geleden, heb ik het project WFC opgestart voor weeskinderen in India! Het zijn 10 moeilijke jaren geweest, maar vooral dankzij jullie hulp en steun hebben wij kunnen aantonen dat onze aanpak werkt! Hiervoor onze hartelijke dank! De voortgang van het project kan je hierboven bekijken. Dit is DANKZIJ jullie gerealiseerd !

Gelukkig stapt ook de Indiase overheid geleidelijk af van de klassieke opvang van weeskinderen. Kinderen hebben het recht om op te groeien in familieverband en hierin is ons concept uniek. WFC plaatst weeskinderen bij een kinderloos echtpaar uit de armere bevolkingslaag. Ieder echtpaar zorgt maximaal voor 5 weeskinderen. Uiteindelijk wensen wij een 100-tal weeskinderen een thuis te geven binnen 20 gezinnen!

Wij kunnen de bouw op dit ogenblik alleen realiseren door middel van giften en/of donaties van derden. De noodzaak van het spoedig bewoonbaar maken van de eerste verdieping en het gastenverblijf is aanwezig. De slaapkamers en inrichting voor de kinderen moet af! Later wensen wij nieuwe kinderen te kunnen verwelkomen.

Hiervoor doe ik een beroep op jullie: vrienden, kennissen, sympathisanten, … en vraag ik jullie om steun. We willen zoveel mogelijk mensen bereiken zodat een kleine bijdrage volstaat (5 tot 10 euro per persoon).

Kleine beetjes maken namelijk iets groots!

 Wat kan jij doen?

De kosten voor het realiseren van de slaapkamers (8 personen) en sanitair betreft eenmalig, in totaal: € 4.667

WFC steunen kan op 2 manieren:

Je kan sponsoren voor de totaalsom of voor een specifiek item.  (klik hier voor detail kosten)

Hiertegenover staat uiteraard een beloning:

Voor mensen die een bedrijf hebben, maken we gratis reclame op onze website.

Iedereen die bijlegt, neemt automatisch deel aan een tombola. Elke storting krijgt een volgnummer in volgorde van ontvangst. Tijdens onze volgende activiteit, terug te vinden in onze activiteitenagenda (http://www.indiasorphans.eu/actueel/activiteiten), zullen we 5 gelukkigen trekken die een leuk cadeau winnen dat naar hen zal opgestuurd worden. Vermeld daarom zeker ook je adres in je overschrijving.

Je kan je bijdrage overschrijven op volgende rekeningnummers:

voor donaties in België (fiscaal aftrekbaar voor bedrijven):

  • IBAN: BE94 0682 5120 9314 

voor donaties in Nederland (fiscaal aftrekbaar dankzij onze ANBI-status):

  • NL34 TRIO 0390 3142 34 

Met vermelding van: 

     1. ‘Inrichting 1ste verdieping’ of ‘het specifiek item uit de lijst’:   (klik hier voor detail kosten).

  1. Je e-mail adres (+ nieuwsbrief: ja/nee).

onze oprechte dank!